Jan Dulles bij Humberto over overlijden dochtertje Donna

Jan Dulles bij Humberto over overlijden dochtertje Donna

Jan Dulles, zanger van de 3JS, verloor vorig jaar december zijn slechts drie maanden oude dochtertje Donna. Hoe gaat het nu met hem en met zijn vrouw Caroline? "Die verdrietige momenten zijn bij haar veel dieper nog dan bij mij. Een moeder heeft natuurlijk een nog veel sterkere band met zo'n klein kindje", vertelt hij zondagavond aan Humberto Tan.

'Overlevingsmodus'
Hij vervolgt: "Als zij verdrietig is dan ga ik in de overlevingsmodus. Dan probeer ik niet emotioneel te raken en niet te huilen. Op een of andere manier lukt mij dat goed, zo goed zelfs dat ik me daar zorgen over maakte. Maar wij werden gelukkig al daags na de begrafenis benaderd door een psychiater, dus daar komen we nu met z'n tweeën eens in de drie weken."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 14 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 maart terugkijken bij Gids.tv.

Jan Dulles bij <em>Humberto</em> over overlijden dochtertje Donna Jan Dulles, zanger van de 3JS, verloor vorig jaar december zijn slechts drie maanden oude dochtertje Donna. Hoe gaat het nu met hem en met zijn vrouw Caroline? "Die verdrietige momenten zijn bij haar veel dieper nog dan bij mij. Een moeder heeft natuurlijk een nog veel sterkere band met zo'n klein kindje", vertelt hij zondagavond aan Humberto Tan. 'Overlevingsmodus'Hij vervolgt: "Als zij verdrietig is dan ga ik in de overlevingsmodus. Dan probeer ik niet emotioneel te raken en niet te huilen. Op een of andere manier lukt mij dat goed, zo goed zelfs dat ik me daar zorgen over maakte. Maar wij werden gelukkig al daags na de begrafenis benaderd door een psychiater, dus daar komen we nu met z'n tweeën eens in de drie weken." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 14 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 maart terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Jan Dulles maakt nummer Vreemde Leegte over overleden dochtertje Donna Bekijk deze video »
TV :
Jan Dulles bij Humberto over overlijden dochtertje Donna


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Dulles bij Humberto over overlijden dochtertje Donna of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier