Oscars 2021: kijk LIVE naar bekendmaking nominaties op maandag 15 maart

Oscars 2021: kijk LIVE naar bekendmaking nominaties op maandag 15 maart

Bekijk de volledige lijst met Oscarnominaties voor de 93ste Academy Awards in 2021.

Ondanks een nogal mager filmjaar, uiteraard als gevolg van de wereldwijde coronapandemie, vindt er op 25 april 2021 'gewoon' een Oscaruitreiking plaats. De nominaties voor de meest prestigieuze filmprijzen ter wereld worden op maandag 15 maart onthuld in een livestream.

Lees verder onder de video.

<em>Oscars 2021</em>: kijk LIVE naar bekendmaking nominaties op maandag 15 maart Bekijk de volledige lijst met Oscarnominaties voor de 93ste Academy Awards in 2021. Ondanks een nogal mager filmjaar, uiteraard als gevolg van de wereldwijde coronapandemie, vindt er op 25 april 2021 'gewoon' een Oscaruitreiking plaats. De nominaties voor de meest prestigieuze filmprijzen ter wereld worden op maandag 15 maart onthuld in een livestream. Lees verder onder de video. Kijk hierboven op maandag 15 maart vanaf 13.15 uur LIVE naar de bekendmaking van de Oscarnominaties van 2021. KanshebbersHoewel er tal van grote blockbusters werden uitgesteld, verschenen er in het afgelopen jaar ook veel mooie producties - hoofdzakelijk op de streamingdiensten. Grootste kanshebber in de categorie Beste Film lijkt Nomadland te zijn, dat eerder al de Golden Globe voor Beste Film won. Ook een postume Oscar voor Chadwick Boseman is goed mogelijk; zijn hoofdrol in Ma Rainey's Black Bottom viel al meerdere keren in de prijzen. De nominaties worden gepresenteerd door Priyanka Chopra en Nick Jonas. Kijk hierboven op maandag 15 maart vanaf 13.15 uur LIVE naar de bekendmaking van de Oscarnominaties van 2021. Bekijk ook Geen rode loper en afterparty: hoe gaat de Oscar-uitreiking eruit zien? (video) Bekijk deze video » Zien: Gaat Tom Hanks weer meedoen met Oscars door nieuwe westernfilm? Bekijk deze video »
Livestream :
Oscars 2021: kijk LIVE naar bekendmaking nominaties op maandag 15 maart

Kijk hierboven op maandag 15 maart vanaf 13.15 uur LIVE naar de bekendmaking van de Oscarnominaties van 2021.

Kanshebbers
Hoewel er tal van grote blockbusters werden uitgesteld, verschenen er in het afgelopen jaar ook veel mooie producties - hoofdzakelijk op de streamingdiensten. Grootste kanshebber in de categorie Beste Film lijkt Nomadland te zijn, dat eerder al de Golden Globe voor Beste Film won. Ook een postume Oscar voor Chadwick Boseman is goed mogelijk; zijn hoofdrol in Ma Rainey's Black Bottom viel al meerdere keren in de prijzen. De nominaties worden gepresenteerd door Priyanka Chopra en Nick Jonas.

Kijk hierboven op maandag 15 maart vanaf 13.15 uur LIVE naar de bekendmaking van de Oscarnominaties van 2021.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV