René le Blanc in Ik Geloof In Mij: ‘Alles wat ik aanraak verandert in goud’

René le Blanc in Ik Geloof In Mij: ‘Alles wat ik aanraak verandert in goud’

René le Blanc heeft de titel van de realityserie waarin zijn leven wordt gevolgd goed begrepen. In Ik Geloof In Mij laat de zanger weten hoe goed het gaat met zijn carrière.

Lees verder onder de video.

René le Blanc in <em>Ik Geloof In Mij</em>: ‘Alles wat ik aanraak verandert in goud’ René le Blanc heeft de titel van de realityserie waarin zijn leven wordt gevolgd goed begrepen. In Ik Geloof In Mij laat de zanger weten hoe goed het gaat met zijn carrière. Lees verder onder de video. René le Blanc dolblij met muziek draaiorgel“Het lijkt nu wel alsof alles wat ik aanraak verandert in goud”, aldus Le Blanc. In de serie is een van zijn nieuwste successen te zien, If I Tell You wordt door een draaiorgel gespeeld. “Ik vind het echt helemaal geweldig dit, zeg!” Bekijk de beelden van Ik Geloof In Mij in de video hierboven. Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René Le Blanc krijgt verrassing in Ik Geloof in Mij, maar is hij er wel blij mee? Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij: heftige discussies tussen de publiekslievelingen tijdens vergadering Bekijk deze video »

René le Blanc dolblij met muziek draaiorgel
“Het lijkt nu wel alsof alles wat ik aanraak verandert in goud”, aldus Le Blanc. In de serie is een van zijn nieuwste successen te zien, If I Tell You wordt door een draaiorgel gespeeld. “Ik vind het echt helemaal geweldig dit, zeg!”

Bekijk de beelden van Ik Geloof In Mij in de video hierboven.

Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René le Blanc in Ik Geloof In Mij: ‘Alles wat ik aanraak verandert in goud’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier