Zien: nieuwe trailer In the Heights vol muziek, dans, liefde, vrijheid en dromen

Zien: nieuwe trailer In the Heights vol muziek, dans, liefde, vrijheid en dromen

Warner Bros. heeft de nieuwe trailer gepubliceerd voor de nieuwe In the Heights-film. Deze bruisende muziekfilm is van de makers van Crazy Rich Asians en Hamilton.

Zien: nieuwe trailer <em>In the Heights</em> vol muziek, dans, liefde, vrijheid en dromen Warner Bros. heeft de nieuwe trailer gepubliceerd voor de nieuwe In the Heights-film. Deze bruisende muziekfilm is van de makers van Crazy Rich Asians en Hamilton. Washington HeightsDeze met vier Tony's bekroonde musical awards In the Heights laat de zon weer schijnen in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal gaat over een Dominicaans-Amerikaanse gemeenschap in de New Yorkse buurt Washington Heights, waar Usnavi woont, de eigenaar van een bodega. Maker en acteur Lin-Manuel Miranda speelt zelf ook mee. De film wordt geregisseerd door Jon M. Chu naar een scenario van Quiara Alegría Hudes. Er werd gefilmd in New York, voornamelijk op locatie in de levendige buurt Washington Heights. Een heerlijke zomerse productie wordt een sensatie op het witte doek! Vanaf 1 juli 2021 is de film In the Heights in de Nederlandse bioscoop te zien. Trailer Crazy Rich Asians Bekijk deze trailer » Trailer Hamilton Bekijk deze trailer » Godzilla vs. Kong in maart in de bioscoop, bekijk de spectaculaire trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Zien: nieuwe trailer In the Heights vol muziek, dans, liefde, vrijheid en dromen

Washington Heights
Deze met vier Tony's bekroonde musical awards In the Heights laat de zon weer schijnen in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal gaat over een Dominicaans-Amerikaanse gemeenschap in de New Yorkse buurt Washington Heights, waar Usnavi woont, de eigenaar van een bodega. Maker en acteur Lin-Manuel Miranda speelt zelf ook mee. De film wordt geregisseerd door Jon M. Chu naar een scenario van Quiara Alegría Hudes. Er werd gefilmd in New York, voornamelijk op locatie in de levendige buurt Washington Heights. Een heerlijke zomerse productie wordt een sensatie op het witte doek!

Vanaf 1 juli 2021 is de film In the Heights in de Nederlandse bioscoop te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: nieuwe trailer In the Heights vol muziek, dans, liefde, vrijheid en dromen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV