Khadija Arib in De Vooravond: "Kamerlidmaatschap is vervelende functie"

Khadija Arib in De Vooravond: "Kamerlidmaatschap is vervelende functie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 15 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 15 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Khadija Arib in <em>De Vooravond</em>: &quot;Kamerlidmaatschap is vervelende functie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 15 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 15 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Kamervoorzitter Khadija Arib is bang voor de veiligheid van politici. Kamerleden krijgen namelijk regelmatig bedreigingen en worden soms bijna fysiek aangevallen. Ze probeert hier aandacht voor te vragen, omdat het zonder al deze bedreigingen ook al zwaar genoeg is. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khadija Arib in De Vooravond: "Kamerlidmaatschap is vervelende functie"

Kamervoorzitter Khadija Arib is bang voor de veiligheid van politici. Kamerleden krijgen namelijk regelmatig bedreigingen en worden soms bijna fysiek aangevallen. Ze probeert hier aandacht voor te vragen, omdat het zonder al deze bedreigingen ook al zwaar genoeg is.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Khadija Arib in De Vooravond: "Kamerlidmaatschap is vervelende functie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier