Iris van Lunenberg in De Vooravond: "Ik krijg kippenvel hiervan!"

Iris van Lunenberg in De Vooravond: "Ik krijg kippenvel hiervan!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 15 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 15 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Iris van Lunenberg in <em>De Vooravond</em>: &quot;Ik krijg kippenvel hiervan!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 15 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 15 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Beyoncé won vannacht vier Grammy's voor haar enorme collectie en werd daarmee de artiest met de meeste Grammy's ooit. Iris van Lunenberg begrijpt waarom, want Beyoncé is een pionier in het laten zien van de zwarte cultuur aan de hele wereld. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Iris van Lunenberg in De Vooravond: "Ik krijg kippenvel hiervan!"

Beyoncé won vannacht vier Grammy's voor haar enorme collectie en werd daarmee de artiest met de meeste Grammy's ooit. Iris van Lunenberg begrijpt waarom, want Beyoncé is een pionier in het laten zien van de zwarte cultuur aan de hele wereld.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Iris van Lunenberg in De Vooravond: "Ik krijg kippenvel hiervan!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier