De Vooravond gemist? Fidan Ekiz ondertekende manifest voor vrijheid

De Vooravond gemist? Fidan Ekiz ondertekende manifest voor vrijheid

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 15 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 15 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Fidan Ekiz ondertekende manifest voor vrijheid Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 15 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 15 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Presentatrice Fidan Ekiz ondertekende vandaag een manifest voor de vrijheid naar aanleiding van de bedreigingen richting schrijfster Lale Gül. Ze vertelt dat ze eigenlijk nooit manifesten tekent, maar nu het gevoel had dat ze niet anders kon. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Fidan Ekiz ondertekende manifest voor vrijheid

Presentatrice Fidan Ekiz ondertekende vandaag een manifest voor de vrijheid naar aanleiding van de bedreigingen richting schrijfster Lale Gül. Ze vertelt dat ze eigenlijk nooit manifesten tekent, maar nu het gevoel had dat ze niet anders kon.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Fidan Ekiz ondertekende manifest voor vrijheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier