Jinek gemist? Mark Rutte gaat niet meer over Dion Graus beginnen bij Geert Wilders

Jinek gemist? Mark Rutte gaat niet meer over Dion Graus beginnen bij Geert Wilders

Het was één van de opvallendste momenten uit het een-op-eendebat tussen Mark Rutte en Geert Wilders bij Jeroen Pauw: de vraag van Rutte over de in opspraak geraakte PVV-politicus Dion Graus. Voor het EenVandaag-debat vertelde Rutte tegen Jaïr Ferwerda dat hij daar zeker niet meer over zal beginnen.

Woedend
Het leidde in het debat bij Pauw namelijk tot een woedende Geert Wilders. Maar: “Dat was eenmalig,” grapt Rutte. Toch is Rutte ook na afloop weer hard voor Wilders: “Hij doet natuurlijk huilie-huilie, van: ‘ik mag niet meedoen met een volgend kabinet’.” De premier blijft echter herhalen dat samenwerking onmogelijk is met iemand die een grote groep Nederlanders aan de kant schuift.

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van maandag 15 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Mark Rutte gaat niet meer over Dion Graus beginnen bij Geert Wilders Het was één van de opvallendste momenten uit het een-op-eendebat tussen Mark Rutte en Geert Wilders bij Jeroen Pauw: de vraag van Rutte over de in opspraak geraakte PVV-politicus Dion Graus. Voor het EenVandaag-debat vertelde Rutte tegen Jaïr Ferwerda dat hij daar zeker niet meer over zal beginnen. WoedendHet leidde in het debat bij Pauw namelijk tot een woedende Geert Wilders. Maar: “Dat was eenmalig,” grapt Rutte. Toch is Rutte ook na afloop weer hard voor Wilders: “Hij doet natuurlijk huilie-huilie, van: ‘ik mag niet meedoen met een volgend kabinet’.” De premier blijft echter herhalen dat samenwerking onmogelijk is met iemand die een grote groep Nederlanders aan de kant schuift. Hieronder zie je een fragment uit Jinek van maandag 15 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Mark Rutte gaat niet meer over Dion Graus beginnen bij Geert Wilders


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Mark Rutte gaat niet meer over Dion Graus beginnen bij Geert Wilders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier