Jinek: Jesse Klaver (GroenLinks) wil vliegboete als je ook met de trein kunt

Jinek: Jesse Klaver (GroenLinks) wil vliegboete als je ook met de trein kunt

GroenLinks wil vliegtickets fors duurder maken: 25 euro belasting voor korte vluchten, 50 euro voor lange vluchten en ook een boete van 12,50 als je vliegt terwijl je ook met de trein kunt. Eva Jinek vraagt zich hardop af of hiermee niet vooral mensen met een kleine portemonnee geraakt worden. Klaver reageert: "Niemand in Nederland vindt het normaal dat je voor vijf tientjes naar Barcelona kunt vliegen. We moeten daarmee stoppen en we moeten een echte prijs op vliegen zetten."

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van maandag 15 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Jinek: Jesse Klaver (GroenLinks) wil <em>vliegboete</em> als je ook met de trein kunt GroenLinks wil vliegtickets fors duurder maken: 25 euro belasting voor korte vluchten, 50 euro voor lange vluchten en ook een boete van 12,50 als je vliegt terwijl je ook met de trein kunt. Eva Jinek vraagt zich hardop af of hiermee niet vooral mensen met een kleine portemonnee geraakt worden. Klaver reageert: "Niemand in Nederland vindt het normaal dat je voor vijf tientjes naar Barcelona kunt vliegen. We moeten daarmee stoppen en we moeten een echte prijs op vliegen zetten." Hieronder zie je een fragment uit Jinek van maandag 15 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.
TV :
Jinek: Jesse Klaver (GroenLinks) wil vliegboete als je ook met de trein kunt


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Jesse Klaver (GroenLinks) wil vliegboete als je ook met de trein kunt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier