Video: Dilan Yesilgöz (VVD) over bedreigingen Lale Gül

Video: Dilan Yesilgöz (VVD) over bedreigingen Lale Gül

De 23-jarige schrijfster Lale Gül wordt regelmatig bedreigd, vanwege uitspraken die ze deed in haar boek Ik ga leven. Ze heeft het gevoel dat ze er alleen voor staat en ook niet kan rekenen op de politie. VVD-kamerlid Dilan Yesilgöz reageert: "Wij willen dat de politie alle middelen in handen heeft om te kunnen ingrijpen."

'Van bed lichten'
Ze vervolgt: "Je kunt helaas niet bij iedereen achterhalen wie er achter de bedreigingen zit. Maar al doe je dat bij een aantal, die je 's ochtends vroeg van hun bed licht om te laten zien dat dit niet kan. Daar moeten stappen worden gezet en ik weet dat de poltie daar kneiterhard mee bezig is. Dus dat er niks gebeurt, dat is niet waar maar ik snap wel dat als je in Laila's positie zit, dat heel erg benauwd kan voelen." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: Dilan Yesilgöz (<em>VVD</em>) over bedreigingen <em>Lale Gül</em> De 23-jarige schrijfster Lale Gül wordt regelmatig bedreigd, vanwege uitspraken die ze deed in haar boek Ik ga leven. Ze heeft het gevoel dat ze er alleen voor staat en ook niet kan rekenen op de politie. VVD-kamerlid Dilan Yesilgöz reageert: "Wij willen dat de politie alle middelen in handen heeft om te kunnen ingrijpen." 'Van bed lichten'Ze vervolgt: "Je kunt helaas niet bij iedereen achterhalen wie er achter de bedreigingen zit. Maar al doe je dat bij een aantal, die je 's ochtends vroeg van hun bed licht om te laten zien dat dit niet kan. Daar moeten stappen worden gezet en ik weet dat de poltie daar kneiterhard mee bezig is. Dus dat er niks gebeurt, dat is niet waar maar ik snap wel dat als je in Laila's positie zit, dat heel erg benauwd kan voelen." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.
TV :
Video: Dilan Yesilgöz (VVD) over bedreigingen Lale Gül


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Dilan Yesilgöz (VVD) over bedreigingen Lale Gül of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier