Monique Smit vindt rust door coronamaatregelen: "Geen gehaast meer"

Monique Smit vindt rust door coronamaatregelen: "Geen gehaast meer"

We kennen Monique Smit vooral van de kinderlijke nummers, maar nu brengt ze een heel ander nummer uit 'Als ik maar bij je ben'. Ze vertelt erover bij Koffietijd en ook heeft ze het over haar gezinsleven in tijden van corona. Monique laat weten dat ze het fijn vindt dat er minder gehaast wordt binnen het gezin door de coronamaatregelen. Bekijk het Koffietijd-fragment hieronder terug.

<em>Monique Smit</em> vindt rust door coronamaatregelen: &quot;Geen gehaast meer&quot; We kennen Monique Smit vooral van de kinderlijke nummers, maar nu brengt ze een heel ander nummer uit 'Als ik maar bij je ben'. Ze vertelt erover bij Koffietijd en ook heeft ze het over haar gezinsleven in tijden van corona. Monique laat weten dat ze het fijn vindt dat er minder gehaast wordt binnen het gezin door de coronamaatregelen. Bekijk het Koffietijd-fragment hieronder terug. Bekijk ook Code van Coppens: Kees Tol en Monique Smit gillen erop los na jump scare (video) Bekijk deze video » Video: Voetbal-dilemma voor zoontje Monique Smit: "Volendam of Ajax?" Bekijk deze video »
TV :
Monique Smit vindt rust door coronamaatregelen: "Geen gehaast meer"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Monique Smit vindt rust door coronamaatregelen: "Geen gehaast meer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV