Zien: Stemmen via de post gaat mis: "Er is veel gedoe"

Zien: Stemmen via de post gaat mis: "Er is veel gedoe"

Stemmen via de post gaat mis. De tellers doen dingen waardoor het stembiljet niet meegeteld mag worden. Veel politici zijn blij dat de stemmen van ouderen niet verloren gaan. De Raad van State en de Kiesraad adviseerden de ex-minister ook om de stemmen toch mee te laten tellen. Maar er zijn ook tegenstanders. Zo ziet Thierry Baudet van FVD, hierin bewijs voor zijn stelling dat de briefstemmen leiden tot oneerlijke verkiezingen. Bekijk de NOSStories-video hieronder.

Zien: Stemmen via de post gaat mis: "Er is veel gedoe" Stemmen via de post gaat mis. De tellers doen dingen waardoor het stembiljet niet meegeteld mag worden. Veel politici zijn blij dat de stemmen van ouderen niet verloren gaan. De Raad van State en de Kiesraad adviseerden de ex-minister ook om de stemmen toch mee te laten tellen. Maar er zijn ook tegenstanders. Zo ziet Thierry Baudet van FVD, hierin bewijs voor zijn stelling dat de briefstemmen leiden tot oneerlijke verkiezingen. Bekijk de NOSStories-video hieronder. Bekijk ook Video: Kajsa Ollongren over aanpassing procedure stemmen per post Bekijk deze video » Video: Dilan Yesilgöz (VVD) over bedreigingen Lale Gül Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Stemmen via de post gaat mis: "Er is veel gedoe" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier