Beau in Floradorp: Remon gaat met levensgevaarlijke fiets de weg op

Beau in Floradorp: Remon gaat met levensgevaarlijke fiets de weg op

Vanavond is Beau weer terug met een nieuwe aflevering van Beau in Floradorp. Beau brengt een bezoekje aan Remon, die ondanks zijn beperking vrolijk in het leven staat. Remon maakt verschillende kunstwerken uit gerecycled ijzer.

Bekijk de video van Beau in Floradorp hieronder.

<em>Beau in Floradorp</em>: Remon gaat met <em>levensgevaarlijke</em> fiets de weg op Vanavond is Beau weer terug met een nieuwe aflevering van Beau in Floradorp. Beau brengt een bezoekje aan Remon, die ondanks zijn beperking vrolijk in het leven staat. Remon maakt verschillende kunstwerken uit gerecycled ijzer. Bekijk de video van Beau in Floradorp hieronder. Beau in Floradorp is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL4. Je kan de aflevering van Beau in Floradorp van dinsdag terugkijken bij Gidstv. Bekijk ook Beau in Floradorp: dit is Marie Bekijk deze video » Voorproefje: Beau van Erven Dorens gaat samen met Gordon naar Floradorp Bekijk deze video »

Beau in Floradorp is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL4. Je kan de aflevering van Beau in Floradorp van dinsdag terugkijken bij Gidstv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau in Floradorp: Remon gaat met levensgevaarlijke fiets de weg op of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier