Zien: Geert Wilders clasht met Sigrid Kaag in debat over massa-immigratie: "Verrader!"

Zien: Geert Wilders clasht met Sigrid Kaag in debat over massa-immigratie: "Verrader!"

In het NOS Slotdebat proberen alle lijsttrekkers zich nog van een goede kant te laten zien om goed uit de verf te komen wanneer Nederland morgen (17 maart) gaat stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Tijdens het NOS Slotdebat clasht Geert Wilders met Sigrid Kaag.

Je kunt het NOS Verkiezingsdebat terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Geert Wilders</em> clasht met <em>Sigrid Kaag</em> in debat over massa-immigratie: &quot;Verrader!&quot; In het NOS Slotdebat proberen alle lijsttrekkers zich nog van een goede kant te laten zien om goed uit de verf te komen wanneer Nederland morgen (17 maart) gaat stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Tijdens het NOS Slotdebat clasht Geert Wilders met Sigrid Kaag. Je kunt het NOS Verkiezingsdebat terugkijken via Gids.tv. VerraderIn het debat wordt het onderwerp massa-immigratie aangesneden. Daarbij heeft Wilders het over een buitenlands bezoek van Kaag in Iran: "U liet die vrouwen stikken door als Nederlandse minister met een hoofddoek om te buigen voor de Iraan terwijl de vrouwen in de gevangenissen gingen. U heeft ze laten vallen." Kaag reageert op deze aanval: "Ik accepteer dit niet, dit was een opdracht uit landsbelang." Daar heeft Wilders alleen nog het volgende aan toe te voegen: "Verrader!" Het NOS Slotdebat is op dinsdag 16 maart om 20.35 uur live te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het NOS Slotdebat terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sigrid Kaag in RTL Boulevard over rappende zoon: "Ik ben trots op hem" Bekijk deze video » Video: stemmers PVV en DENK tegenover elkaar Bekijk deze video »
TV :
Zien: Geert Wilders clasht met Sigrid Kaag in debat over massa-immigratie: "Verrader!"

Verrader
In het debat wordt het onderwerp massa-immigratie aangesneden. Daarbij heeft Wilders het over een buitenlands bezoek van Kaag in Iran: "U liet die vrouwen stikken door als Nederlandse minister met een hoofddoek om te buigen voor de Iraan terwijl de vrouwen in de gevangenissen gingen. U heeft ze laten vallen." Kaag reageert op deze aanval: "Ik accepteer dit niet, dit was een opdracht uit landsbelang." Daar heeft Wilders alleen nog het volgende aan toe te voegen: "Verrader!"

Het NOS Slotdebat is op dinsdag 16 maart om 20.35 uur live te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het NOS Slotdebat terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Geert Wilders clasht met Sigrid Kaag in debat over massa-immigratie: "Verrader!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier