Opsporing Verzocht: nieuwe beelden van verdachten explosies Poolse supermarkten

Opsporing Verzocht: nieuwe beelden van verdachten explosies Poolse supermarkten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 16 maart terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: nieuwe beelden van verdachten explosies <em>Poolse supermarkten</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 16 maart terugkijken. In Noord-Holland en Brabant zijn in december en januari al zeker vier Poolse supermarkten van dezelfde familie slachtoffer geworden van explosies. Er is momenteel al een beloning uitgeloofd van 25.000 euro die nog eens wordt verdubbeld door verzekeraars van de getroffen panden. De politie toont nu beelden van de verdachten en de voertuigen die zij gebruikten. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: nieuwe beelden van verdachten explosies Poolse supermarkten

In Noord-Holland en Brabant zijn in december en januari al zeker vier Poolse supermarkten van dezelfde familie slachtoffer geworden van explosies. Er is momenteel al een beloning uitgeloofd van 25.000 euro die nog eens wordt verdubbeld door verzekeraars van de getroffen panden. De politie toont nu beelden van de verdachten en de voertuigen die zij gebruikten.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV