Hugo de Jonge in Op1 over oplopende besmettingscijfers: "Zomer wordt mooi, momenteel zorgelijk"

Hugo de Jonge in Op1 over oplopende besmettingscijfers: "Zomer wordt mooi, momenteel zorgelijk"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hugo de Jonge</em> in <em>Op1</em> over oplopende besmettingscijfers: &quot;Zomer wordt mooi, momenteel zorgelijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 maart terugkijken bij Gids.tv. Mooie zomerDemissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge reageert in Op1 op de besmettingen die oplopen: "We moeten ons nog iets meer aan die maatregelen houden." De Jonge geeft echter ook aan dat we de komende maanden behoorlijk kunnen afschalen en dat we nog steeds een mooie zomer krijgen. Daarentegen moeten we de komende tijd nog even op onze tanden bijten: "Voor de komende weken ziet het er zorgelijk uit." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hugo de Jonge in Op1 over oplopende besmettingscijfers: "Zomer wordt mooi, momenteel zorgelijk"

Mooie zomer
Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge reageert in Op1 op de besmettingen die oplopen: "We moeten ons nog iets meer aan die maatregelen houden." De Jonge geeft echter ook aan dat we de komende maanden behoorlijk kunnen afschalen en dat we nog steeds een mooie zomer krijgen. Daarentegen moeten we de komende tijd nog even op onze tanden bijten: "Voor de komende weken ziet het er zorgelijk uit."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge in Op1 over oplopende besmettingscijfers: "Zomer wordt mooi, momenteel zorgelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier