Jinek gemist? Kees van der Staaij haalt bizarre campagnestunt uit met vrachtwagen

Jinek gemist? Kees van der Staaij haalt bizarre campagnestunt uit met vrachtwagen

Zelfs de altijd zo keurige SGP haalt in campagnetijd bizarre stunts uit, zo bleek dinsdag. Jaïr Ferwerda ging op bezoek bij Kees van der Staaij en zag dat de lijsttrekker van de streng-christelijke partij op pad ging met een enorme, bestickerde vrachtwagen.

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 16 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? <em>Kees van der Staaij</em> haalt bizarre campagnestunt uit met vrachtwagen Zelfs de altijd zo keurige SGP haalt in campagnetijd bizarre stunts uit, zo bleek dinsdag. Jaïr Ferwerda ging op bezoek bij Kees van der Staaij en zag dat de lijsttrekker van de streng-christelijke partij op pad ging met een enorme, bestickerde vrachtwagen. Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 16 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Laatste dagHet was gisteren (dinsdag 16 maart) de laatste dag voor de Tweede Kamerverkiezingen en dat betekent dat veel lijsttrekkers nog één keer alles uit de kast trokken om stemmen te werven - uiteraard binnen de richtlijnen omtrent corona. Er was wel een opvallende afwezige. Wopke Hoekstra besloot namelijk niet te gaan flyeren. Had dat te maken met de regen? Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Kees van der Staaij haalt bizarre campagnestunt uit met vrachtwagen

Laatste dag
Het was gisteren (dinsdag 16 maart) de laatste dag voor de Tweede Kamerverkiezingen en dat betekent dat veel lijsttrekkers nog één keer alles uit de kast trokken om stemmen te werven - uiteraard binnen de richtlijnen omtrent corona. Er was wel een opvallende afwezige. Wopke Hoekstra besloot namelijk niet te gaan flyeren. Had dat te maken met de regen?

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Kees van der Staaij haalt bizarre campagnestunt uit met vrachtwagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier