Kijk LIVE naar uitslag Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17 maart

Kijk LIVE naar uitslag Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17 maart

Kijk hierboven op woensdag 17 maart vanaf 20.30 uur LIVE naar de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen.

Hoewel het kabinet al een kleine twee maanden demissionair is vanwege de val na de Toeslagenaffaire, vinden er pas vandaag (woensdag 17 maart) weer nieuwe verkiezingen plaats. De hele avond wordt er verslag gedaan van de uitslagen en die kun je live volgen via de livestream hierboven.

Wat gaat het worden?
De grote vraag is natuurlijk welke partijen zetels zullen winnen en wie er plekken gaan verliezen. De VVD lijkt onbedreigd de grootste te worden, maar daarachter is er nog van alles mogelijk. De NOS doet zoals altijd uitgebreid verslag van de uitslagen, inclusief bijdragen van politiek verslaggevers, experts en reportages uit het land - met de reacties van de lijsttrekkers. Rob Trip en Malou Petter presenteren de uitzending en de uitslagen.

Kijk hierboven op woensdag 17 maart van 20.30 uur tot ongeveer 01.30 uur LIVE naar de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen. Wil je weten hoe zo'n uitzending in zijn werk gaat? Hieronder kun je de hele NOS-special over de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>uitslag Tweede Kamerverkiezingen</em> op woensdag 17 maart Kijk hierboven op woensdag 17 maart vanaf 20.30 uur LIVE naar de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen. Hoewel het kabinet al een kleine twee maanden demissionair is vanwege de val na de Toeslagenaffaire, vinden er pas vandaag (woensdag 17 maart) weer nieuwe verkiezingen plaats. De hele avond wordt er verslag gedaan van de uitslagen en die kun je live volgen via de livestream hierboven. Wat gaat het worden?De grote vraag is natuurlijk welke partijen zetels zullen winnen en wie er plekken gaan verliezen. De VVD lijkt onbedreigd de grootste te worden, maar daarachter is er nog van alles mogelijk. De NOS doet zoals altijd uitgebreid verslag van de uitslagen, inclusief bijdragen van politiek verslaggevers, experts en reportages uit het land - met de reacties van de lijsttrekkers. Rob Trip en Malou Petter presenteren de uitzending en de uitslagen. Kijk hierboven op woensdag 17 maart van 20.30 uur tot ongeveer 01.30 uur LIVE naar de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen. Wil je weten hoe zo'n uitzending in zijn werk gaat? Hieronder kun je de hele NOS-special over de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 terugkijken. Bekijk ook Zien: Geert Wilders clasht met Sigrid Kaag in debat over massa-immigratie: "Verrader!" Bekijk deze video » NOS op 3 legt uit wat er met je stem gebeurt: van kliko tot Tweede Kamer Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar uitslag Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17 maart


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar uitslag Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17 maart of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier