Big Brother: bewoners woedend op Matt, die 15.000 euro pakt

Big Brother: bewoners woedend op Matt, die 15.000 euro pakt

Enkele dagen geleden vond er een enorme twist plaats in Big Brother: de bewoner die meteen het huis zou verlaten, zou maar liefst 15.000 euro winnen. Matt greep deze kans met beide handen aan en daar zijn de medebewoners niet blij mee...

Lees verder onder de video.

<em>Big Brother</em>: bewoners woedend op Matt, die 15.000 euro pakt Enkele dagen geleden vond er een enorme twist plaats in Big Brother: de bewoner die meteen het huis zou verlaten, zou maar liefst 15.000 euro winnen. Matt greep deze kans met beide handen aan en daar zijn de medebewoners niet blij mee... Lees verder onder de video. 15.000 ballenWanneer ze zien dat de pot terugloopt van ruim 50.000 naar 35.000 euro, weten de bewoners al hoe laat het is: Matt heeft het aanbod van Big Brother geaccepteerd. Ze kunnen het niet aanzien en sommigen zijn woedend. "Ik vind dat echt vies, wij hebben daar zo hard voor gewerkt." En: "15.000 euro hè Matt, godverdomme!" Bekijk het fragment uit Big Brother hierboven. Big Brother is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Big Brother: bewoners schrijven geheime brieven aan genomineerden Bekijk deze video » Big Brother: bewoner die bal langst op racket houdt wordt huismeester Bekijk deze video »

15.000 ballen
Wanneer ze zien dat de pot terugloopt van ruim 50.000 naar 35.000 euro, weten de bewoners al hoe laat het is: Matt heeft het aanbod van Big Brother geaccepteerd. Ze kunnen het niet aanzien en sommigen zijn woedend. "Ik vind dat echt vies, wij hebben daar zo hard voor gewerkt." En: "15.000 euro hè Matt, godverdomme!"

Bekijk het fragment uit Big Brother hierboven.

Big Brother is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: bewoners woedend op Matt, die 15.000 euro pakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier