Maaike Timmerman over NOS fakenews-opmerking Thierry Baudet in De Vooravond

Maaike Timmerman over NOS fakenews-opmerking Thierry Baudet in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 17 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Maaike Timmerman over NOS fakenews-opmerking Thierry Baudet in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 17 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Goedemorgen Nederland presentatrice Maaike Timmerman reageert op de fakenews-uitspraak van Thierry Baudet tijdens de live-uitzending. Ze baalde ontzettend van dit moment, ook omdat ze er niet direct op kon reageren. Collega Jeroen Pauw geeft haar dikke complimenten met hoe zij hiermee omging. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Maaike Timmerman over NOS fakenews-opmerking Thierry Baudet in De Vooravond

Goedemorgen Nederland presentatrice Maaike Timmerman reageert op de fakenews-uitspraak van Thierry Baudet tijdens de live-uitzending. Ze baalde ontzettend van dit moment, ook omdat ze er niet direct op kon reageren. Collega Jeroen Pauw geeft haar dikke complimenten met hoe zij hiermee omging.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maaike Timmerman over NOS fakenews-opmerking Thierry Baudet in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier