De Vooravond gemist? Maarten van Rossem vond Adolf Hitler de beste spreker

De Vooravond gemist? Maarten van Rossem vond Adolf Hitler de beste spreker

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 17 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Maarten van Rossem vond Adolf Hitler de beste spreker Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 17 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Campagnestrateeg en speechschrijver Simon den Haak bespreekt de belangrijkste politieke speeches uit de historie. Maarten van Rossem vertelt dat hij absoluut niet gaat kijken naar de overwinningsspeeches vanavond, want hij vond alle TV-debatten ook maar suf en flauwekul. Daarnaast vond hij Adolf Hitler de beste spreker van de vorige eeuw. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Maarten van Rossem vond Adolf Hitler de beste spreker

Campagnestrateeg en speechschrijver Simon den Haak bespreekt de belangrijkste politieke speeches uit de historie. Maarten van Rossem vertelt dat hij absoluut niet gaat kijken naar de overwinningsspeeches vanavond, want hij vond alle TV-debatten ook maar suf en flauwekul. Daarnaast vond hij Adolf Hitler de beste spreker van de vorige eeuw.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV