Hans Smolders reageert op verdwijning Thierry Baudet: "Hij was dood- en doodop"

Hans Smolders reageert op verdwijning Thierry Baudet: "Hij was dood- en doodop"

Forum voor Democratie lijkt tegen alle verwachtingen in acht zetels te gaan halen, maar een reactie van lijsttrekker Thierry Baudet blijft uit. De mysterieuze verdwijning bleef niet onopgemerkt en kandidaat-Kamerlid Hans Smolders gaf vanochtend eindelijk uitsluitsel: "Thierry was dood- en doodop na de campagne."

Lees verder onder de video.

<em>Hans Smolders</em> reageert op verdwijning <em>Thierry Baudet</em>: &quot;Hij was dood- en doodop&quot; Forum voor Democratie lijkt tegen alle verwachtingen in acht zetels te gaan halen, maar een reactie van lijsttrekker Thierry Baudet blijft uit. De mysterieuze verdwijning bleef niet onopgemerkt en kandidaat-Kamerlid Hans Smolders gaf vanochtend eindelijk uitsluitsel: "Thierry was dood- en doodop na de campagne." Lees verder onder de video. Nummer vierSmolders is de nummer vier op de kandidatenlijst van Forum en vertelt dat hij de verkiezingsuitslag gewoon thuis, met zijn vrouw, heeft gevolgd. Dat lijken de meeste FvD'ers te hebben gedaan na hun intensieve campagne. Volgens Smolders werkte Baudet dagelijks zo'n twintig uur. Ondanks de verkiezingswinst lijkt Smolders met het verkeerde been uit bed gestapt te zijn: "Een felicitatie zou leuk zijn, in plaats van altijd maar dat geroddel." Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Thierry Baudet: "Ik heb op Freek Jansen gestemd, die slachtoffer werd van lastercampagne" (video) Bekijk deze video » Onderzoek naar FVD-bijeenkomst Thierry Baudet om coronaregels: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Politiek :
Hans Smolders reageert op verdwijning Thierry Baudet: "Hij was dood- en doodop"

Nummer vier
Smolders is de nummer vier op de kandidatenlijst van Forum en vertelt dat hij de verkiezingsuitslag gewoon thuis, met zijn vrouw, heeft gevolgd. Dat lijken de meeste FvD'ers te hebben gedaan na hun intensieve campagne. Volgens Smolders werkte Baudet dagelijks zo'n twintig uur. Ondanks de verkiezingswinst lijkt Smolders met het verkeerde been uit bed gestapt te zijn: "Een felicitatie zou leuk zijn, in plaats van altijd maar dat geroddel."

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hans Smolders reageert op verdwijning Thierry Baudet: "Hij was dood- en doodop" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier