Bekijk trailer The Truth Will Out (vanaf 19 maart te zien op Canvas)

Bekijk trailer The Truth Will Out (vanaf 19 maart te zien op Canvas)

In de Zweedse psychologische thrillerserie The Truth Will Out volgen we rechercheur Peter Wendel, die na een lang ziekteverlof terugkeert. Hij wil een nieuw team voor cold cases opzetten, maar krijgt dan een andere zaak voor de kiezen: een onbekende moordenaar stuurt een bericht naar de politie, waarin hij stelt dat de beruchtste seriemoordenaar van Zweden onschuldig is.

Bekijk de trailer van The Truth Will Out hieronder.

De thrillerserie The Truth Will Out is vanaf vrijdag 19 maart wekelijks rond 23.30 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Bekijk trailer <em>The Truth Will Out</em> (vanaf 19 maart te zien op Canvas) In de Zweedse psychologische thrillerserie The Truth Will Out volgen we rechercheur Peter Wendel, die na een lang ziekteverlof terugkeert. Hij wil een nieuw team voor cold cases opzetten, maar krijgt dan een andere zaak voor de kiezen: een onbekende moordenaar stuurt een bericht naar de politie, waarin hij stelt dat de beruchtste seriemoordenaar van Zweden onschuldig is. Bekijk de trailer van The Truth Will Out hieronder. De thrillerserie The Truth Will Out is vanaf vrijdag 19 maart wekelijks rond 23.30 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Bekijk trailer tragikomische serie Albatros (vanaf maandag te zien op Canvas) Bekijk deze video » Beijk trailer thrillerserie Agent Hamilton (vanaf 6 maart te zien op Canvas) Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer The Truth Will Out (vanaf 19 maart te zien op Canvas)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV