Dragons’ Den: 200.000 euro voor rechtopstaande koks door deze uitvinding

Dragons’ Den: 200.000 euro voor rechtopstaande koks door deze uitvinding

Een goede houding zou voor iedereen de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Charlotte Strijd kwam er achter dat dat lang niet voor elke sector geldt. Daar wil ze met haar product iets aan doen, zo vertelt ze in het WNL-programma Dragons' Den. Ze heeft een slimme uitvinding ontworpen waarbij koks hun snijplanken kunnen verhogen, zodat ze geen nek- en rugklachten krijgen.

Dragons' Den is elke donderdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dragons’ Den</em>: 200.000 euro voor rechtopstaande koks door deze uitvinding Een goede houding zou voor iedereen de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Charlotte Strijd kwam er achter dat dat lang niet voor elke sector geldt. Daar wil ze met haar product iets aan doen, zo vertelt ze in het WNL-programma Dragons' Den. Ze heeft een slimme uitvinding ontworpen waarbij koks hun snijplanken kunnen verhogen, zodat ze geen nek- en rugklachten krijgen. Dragons' Den is elke donderdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dragons' Den: Julian wil een miljoen voor zijn slaaprobot Bekijk deze video »
TV :
Dragons’ Den: 200.000 euro voor rechtopstaande koks door deze uitvinding


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dragons’ Den: 200.000 euro voor rechtopstaande koks door deze uitvinding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier