Thierry Baudet reageert eindelijk op verkiezingsuitslag: "Wij zijn de grootste winnaar"

Thierry Baudet reageert eindelijk op verkiezingsuitslag: "Wij zijn de grootste winnaar"

De gekozen lijsttrekkers komen donderdagmiddag bij elkaar in de Tweede Kamer om te overleggen met Kamervoorzitter Khadija Arib. Doel is om een verkenner aan te wijzen die de coalitiemogelijkheden moet onderzoeken. Thierry Baudet van FvD komt als eerste aan en wordt het hemd van het lijf gevraagd, aangezien hij nog helemaal niet heeft gereageerd op de uitslag tot nu toe.

<em>Thierry Baudet</em> reageert eindelijk op verkiezingsuitslag: &quot;Wij zijn de grootste winnaar&quot; De gekozen lijsttrekkers komen donderdagmiddag bij elkaar in de Tweede Kamer om te overleggen met Kamervoorzitter Khadija Arib. Doel is om een verkenner aan te wijzen die de coalitiemogelijkheden moet onderzoeken. Thierry Baudet van FvD komt als eerste aan en wordt het hemd van het lijf gevraagd, aangezien hij nog helemaal niet heeft gereageerd op de uitslag tot nu toe. Wij zijn grootste winnaar!Thierry Baudet komt als eerste aan en heel Nederland heeft zitten wachten op zijn reactie op de uitslag. De FvD-leider reageert blij: "Fantastisch! We zijn de grootste winnaar van de verkiezingen!" Hij heeft gister groots feest gevierd op een zogenaamde geheime locatie. Vandaag wil hij pleiten voor een 'coalitie over rechts', aangezien de meeste verkiezingsbeloftes vandaag toch niets meer waard zijn. Bekijk Thierry Baudet's reactie vanaf 4.08 in de video van De Telegraaf. Bekijk ook Hans Smolders reageert op verdwijning Thierry Baudet: "Hij was dood- en doodop" Bekijk deze video » Thierry Baudet nog steeds stil na verkiezingsavond: zo vierde Baudet feest Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet reageert eindelijk op verkiezingsuitslag: "Wij zijn de grootste winnaar"

Wij zijn grootste winnaar!
Thierry Baudet komt als eerste aan en heel Nederland heeft zitten wachten op zijn reactie op de uitslag. De FvD-leider reageert blij: "Fantastisch! We zijn de grootste winnaar van de verkiezingen!" Hij heeft gister groots feest gevierd op een zogenaamde geheime locatie. Vandaag wil hij pleiten voor een 'coalitie over rechts', aangezien de meeste verkiezingsbeloftes vandaag toch niets meer waard zijn.

Bekijk Thierry Baudet's reactie vanaf 4.08 in de video van De Telegraaf.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet reageert eindelijk op verkiezingsuitslag: "Wij zijn de grootste winnaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier