De Vooravond gemist? Guus Meeuwis en Thomas Acda treden op met 'The River'

De Vooravond gemist? Guus Meeuwis en Thomas Acda treden op met 'The River'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 18 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Guus Meeuwis en Thomas Acda treden op met 'The River' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 18 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Na aanleiding van het succes van Vrienden van Amstel vormen veertien Nederlandse artiesten voor de gelegenheid samen een band: The Streamers. In De Vooravond geven Guus Meeuwis en Thomas Acda vast een voorproefje met hun nummer 'The River'. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
De Vooravond gemist? Guus Meeuwis en Thomas Acda treden op met 'The River'

Na aanleiding van het succes van Vrienden van Amstel vormen veertien Nederlandse artiesten voor de gelegenheid samen een band: The Streamers. In De Vooravond geven Guus Meeuwis en Thomas Acda vast een voorproefje met hun nummer 'The River'.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Guus Meeuwis en Thomas Acda treden op met 'The River' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV