Jinek gemist? Geert Wilders feliciteert Sigrid Kaag, "hoe slecht het ook voor het land is"

Jinek gemist? Geert Wilders feliciteert Sigrid Kaag, "hoe slecht het ook voor het land is"

D66 kwam bij de verkiezingen als één van de grote winnaars uit de bus en zelfs Geert Wilders (PVV) moest de partij en haar lijsttrekker Sigrid Kaag donderdag schoorvoetend feliciteren, "hoe slecht het ook voor het land is".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 18 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 18 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Geert Wilders feliciteert <em>Sigrid Kaag</em>, &quot;hoe slecht het ook voor het land is&quot; D66 kwam bij de verkiezingen als één van de grote winnaars uit de bus en zelfs Geert Wilders (PVV) moest de partij en haar lijsttrekker Sigrid Kaag donderdag schoorvoetend feliciteren, "hoe slecht het ook voor het land is". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 18 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 18 maart terugkijken bij Gids.tv. HeftigJaïr Ferwerda bezoekt de Tweede Kamer om de stemming te peilen en treft winnaars en verliezers. Bij het CDA was het Wopke-effect te snel uitgewerkt en Jesse Klaver noemt het enorme verlies van GroenLinks "heftig". Hij is het meest emotioneel vanwege alle medewerkers van wie hij afscheid moet nemen. Thierry Baudet is blij met de winst en blikt bovendien terug op een geslaagd feestje in Amsterdam. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Politiek :
Jinek gemist? Geert Wilders feliciteert Sigrid Kaag, "hoe slecht het ook voor het land is"

Heftig
Jaïr Ferwerda bezoekt de Tweede Kamer om de stemming te peilen en treft winnaars en verliezers. Bij het CDA was het Wopke-effect te snel uitgewerkt en Jesse Klaver noemt het enorme verlies van GroenLinks "heftig". Hij is het meest emotioneel vanwege alle medewerkers van wie hij afscheid moet nemen. Thierry Baudet is blij met de winst en blikt bovendien terug op een geslaagd feestje in Amsterdam.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Geert Wilders feliciteert Sigrid Kaag, "hoe slecht het ook voor het land is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier