Live stream loting Europa League (kwarfinale en halve finale) met Ajax

Live stream loting Europa League (kwarfinale en halve finale) met Ajax

Kijk hier op vrijdag 19 maart vanaf 13.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League met Ajax.

Op vrijdag 19 maart wordt er geloot voor de Europa League: de kwartfinales en halve finales worden vrijdag bekend. De loting - met Ajax - is vanaf 13.00 uur te zien op ESPN 1 en via bovenstaande livestream.

De kwartfinales worden gespeeld op 8 april en 15 april. De halve finales zie je op 29 april en 6 mei.

Dit zijn de mogelijke tegenstanders voor Ajax in de kwartfinale:

  • Arsenal
  • Granada
  • AS Roma
  • Dinamo Zagreb
  • Manchester United
  • Slavia Praag
  • Villarreal

De loting voor de achtste finales van de Europa League is vrijdag 19 maart vanaf 13.00 uur live te zien via bovenstaande livestream.

Live stream loting <em>Europa League</em> (kwarfinale en halve finale) met Ajax Kijk hier op vrijdag 19 maart vanaf 13.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League met Ajax. Op vrijdag 19 maart wordt er geloot voor de Europa League: de kwartfinales en halve finales worden vrijdag bekend. De loting - met Ajax - is vanaf 13.00 uur te zien op ESPN 1 en via bovenstaande livestream. De kwartfinales worden gespeeld op 8 april en 15 april. De halve finales zie je op 29 april en 6 mei. Dit zijn de mogelijke tegenstanders voor Ajax in de kwartfinale: Arsenal Granada AS Roma Dinamo Zagreb Manchester United Slavia Praag Villarreal De loting voor de achtste finales van de Europa League is vrijdag 19 maart vanaf 13.00 uur live te zien via bovenstaande livestream. Bekijk ook Samenvatting Ajax - BSC Young Boys (Europa League) Bekijk deze video » Samenvatting BSC Young Boys - Ajax (Europa League) Bekijk deze video »
Live :
Live stream loting Europa League (kwarfinale en halve finale) met Ajax


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream loting Europa League (kwarfinale en halve finale) met Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV