Vrijdag in de 5 Uur Show: Lodewijk Hoekstra en Monic Hendrickx

Vrijdag in de 5 Uur Show: Lodewijk Hoekstra en Monic Hendrickx

Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Tuinman Lodewijk Hoekstra geeft tips over een duurzaam leven
  • Monic Hendrickx over BN'ers in het ziekenhuis
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder

Vrijdag in de <em>5 Uur Show</em>: Lodewijk Hoekstra en Monic Hendrickx Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Tuinman Lodewijk Hoekstra geeft tips over een duurzaam leven Monic Hendrickx over BN'ers in het ziekenhuis Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Monic Hendrickx flabbergasted in supermarkt: "Heb je je blaffer bij je? Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in de 5 Uur Show: Lodewijk Hoekstra en Monic Hendrickx

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in de 5 Uur Show: Lodewijk Hoekstra en Monic Hendrickx of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV