The Voice Of Holland: deze zes talenten staan vanavond in halve finale

The Voice Of Holland: deze zes talenten staan vanavond in halve finale

Vrijdagavond is het alweer tijd voor de halve finale van The Voice Of Holland. Zes kandidaten komen in actie en laten in de liveshows horen hoe goed ze kunnen zingen, om de coaches en de kijkers thuis te overtuigen. Na de optredens kunnen mensen stemmen en wordt duidelijk wie er volgende week in de finale staan.

Bekijk de kandidaten die vrijdagavond optreden in de halve finale van The Voice Of Holland in de video hieronder.

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bj RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Of Holland</em>: deze zes talenten staan vanavond in halve finale Vrijdagavond is het alweer tijd voor de halve finale van The Voice Of Holland. Zes kandidaten komen in actie en laten in de liveshows horen hoe goed ze kunnen zingen, om de coaches en de kijkers thuis te overtuigen. Na de optredens kunnen mensen stemmen en wordt duidelijk wie er volgende week in de finale staan. Bekijk de kandidaten die vrijdagavond optreden in de halve finale van The Voice Of Holland in de video hieronder. The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bj RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Voice Of Holland: deze zes talenten staan vanavond in halve finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier