Achter de schermen bij The Passion 2021 met o.a. Trijntje Oosterhuis, Rob Dekay

Achter de schermen bij The Passion 2021 met o.a. Trijntje Oosterhuis, Rob Dekay

Over een paar weken is het Pasen, wat betekent dat daarvoor traditiegetrouw ook The Passion wordt uitgezonden. En de repetities zijn inmiddels begonnen.

Lees verder onder de video.

Achter de schermen bij <em>The Passion</em> 2021 met o.a. Trijntje Oosterhuis, Rob Dekay Over een paar weken is het Pasen, wat betekent dat daarvoor traditiegetrouw ook The Passion wordt uitgezonden. En de repetities zijn inmiddels begonnen. Lees verder onder de video. Leo Alkemade zingt I’ll Be There For You van The RembrandtsOnder anderen Trijntje Oosterhuis, Rob Dekay, Freek Bartels en Leo Alkemade zijn dit jaar te zien in het Paasspektakel. Ze zijn al begonnen met het oefenen van de muzikale stukken, en beelden van achter de schermen bieden al een mooi voorproefje. Zo is te zien dat ze een Nederlandse versie gaan zingen van de Friends-hit I’ll Be There For You van The Rembrandts. Bekijk de beelden van achter de schermen bij The Passion 2021 in de video hierboven. The Passion 2021 is op donderdag 1 april om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna The Passion 2021 terugkijken bij Gids.tv. Trijntje Oosterhuis speelt Maria in The Passion: ‘Wel een grote taak’ (video) Bekijk deze video » Hoofdrolspelers van The Passion zingen 'Ik ben er voor jou' in De Vooravond Bekijk deze video »

Leo Alkemade zingt I’ll Be There For You van The Rembrandts
Onder anderen Trijntje Oosterhuis, Rob Dekay, Freek Bartels en Leo Alkemade zijn dit jaar te zien in het Paasspektakel. Ze zijn al begonnen met het oefenen van de muzikale stukken, en beelden van achter de schermen bieden al een mooi voorproefje. Zo is te zien dat ze een Nederlandse versie gaan zingen van de Friends-hit I’ll Be There For You van The Rembrandts.

Bekijk de beelden van achter de schermen bij The Passion 2021 in de video hierboven.

The Passion 2021 is op donderdag 1 april om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna The Passion 2021 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Achter de schermen bij The Passion 2021 met o.a. Trijntje Oosterhuis, Rob Dekay of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier