Big Brother: Julie emotioneel na zware tijd door dood vader: ‘Kan weer lachen’

Big Brother: Julie emotioneel na zware tijd door dood vader: ‘Kan weer lachen’

In Big Brother doet een emotionele Julie een boekje open over de zware tijd die ze beleefde. “Ik heb het heel moeilijk gehad sinds de dood van papa. Ik hoop dat ze via deze weg hebben gezien dat ik mijn best wil doen om terug die goede en lieve mama of zus of vriendin te zijn”, zegt Julie tegen het thuisfront, die inmiddels naar eigen zeggen weer kan lachen. “Hier heb ik het een beetje teruggevonden en ik hoop dat jullie dat ook gezien hebben.”

Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Julie emotioneel na zware tijd door dood vader: ‘Kan weer lachen’ In Big Brother doet een emotionele Julie een boekje open over de zware tijd die ze beleefde. “Ik heb het heel moeilijk gehad sinds de dood van papa. Ik hoop dat ze via deze weg hebben gezien dat ik mijn best wil doen om terug die goede en lieve mama of zus of vriendin te zijn”, zegt Julie tegen het thuisfront, die inmiddels naar eigen zeggen weer kan lachen. “Hier heb ik het een beetje teruggevonden en ik hoop dat jullie dat ook gezien hebben.” Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: spullen Matt worden gejat nadat hij huis verliet voor 15.000 euro Bekijk deze video » Big Brother: bewoners vinden geheime boodschappen met zaklamp Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Julie emotioneel na zware tijd door dood vader: ‘Kan weer lachen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier