Live stream The Streamers 2021 (20 maart)

Live stream The Streamers 2021 (20 maart)

Bekijk hier de hoogtepunten van The Streamers van 20 maart.

Kijk zaterdag 20 maart vanaf 19.30 LIVE naar The Streamers via de livestream hierboven. Je moet wel eerst kaarten reserveren via de website van The Streamers.

De helden van De Vrienden van Amstel hebben de smaak te pakken na hun laatste livestream concert en organiseren er in maart gewoon weer eentje. Het gratis livestream-concert heet The Streamers. De stream is vanaf 20.30 uur te zien via de livestream hierboven.

Om te kunnen kijken naar de livestream van The Streamers, moet je van tevoren een ticket bestellen. Deze is te bestellen via deze website. Op deze manier kijk je gegarandeerd naar het spektakel in Carré.

Lees hier welke artiesten optreden bij The Streamers.

Het livestream-concert The Streamers is zaterdag (20 februari) vanaf 19.30 uur te zien via een livestream. Hiervoor heb je een ticket nodig, die je kunt reserveren via de website van The Streamers.

Live stream <em>The Streamers</em> 2021 (20 maart) Bekijk hier de hoogtepunten van The Streamers van 20 maart. Kijk zaterdag 20 maart vanaf 19.30 LIVE naar The Streamers via de livestream hierboven. Je moet wel eerst kaarten reserveren via de website van The Streamers. De helden van De Vrienden van Amstel hebben de smaak te pakken na hun laatste livestream concert en organiseren er in maart gewoon weer eentje. Het gratis livestream-concert heet The Streamers. De stream is vanaf 20.30 uur te zien via de livestream hierboven. Om te kunnen kijken naar de livestream van The Streamers, moet je van tevoren een ticket bestellen. Deze is te bestellen via deze website. Op deze manier kijk je gegarandeerd naar het spektakel in Carré. Lees hier welke artiesten optreden bij The Streamers. Het livestream-concert The Streamers is zaterdag (20 februari) vanaf 19.30 uur te zien via een livestream. Hiervoor heb je een ticket nodig, die je kunt reserveren via de website van The Streamers.
Livestream :
Live stream The Streamers 2021 (20 maart)

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier