De Vooravond: Arthur en Lucas Jussen over het werk van Russische componisten

De Vooravond: Arthur en Lucas Jussen over het werk van Russische componisten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 19 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 19 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Arthur en Lucas Jussen over het werk van <em>Russische componisten</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 19 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 19 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De broers Jussen vertellen in De Vooravond over het werk van Russische componisten én ze laten horen hoe de Russische geschiedenis terug te horen is in deze werken. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Arthur en Lucas Jussen over het werk van Russische componisten

De broers Jussen vertellen in De Vooravond over het werk van Russische componisten én ze laten horen hoe de Russische geschiedenis terug te horen is in deze werken.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Arthur en Lucas Jussen over het werk van Russische componisten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier