Arthur en Lucas Jussen spelen in De Vooravond Romance van Rachmininov

Arthur en Lucas Jussen spelen in De Vooravond Romance van Rachmininov

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 19 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 19 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Arthur en Lucas Jussen spelen in <em>De Vooravond</em> <em>Romance</em> van Rachmininov Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 19 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 19 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Arthur en Lucas Jussen speelden vanavond in De Vooravond het prachtige Romance van Rachmininov. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arthur en Lucas Jussen spelen in De Vooravond Romance van Rachmininov

Arthur en Lucas Jussen speelden vanavond in De Vooravond het prachtige Romance van Rachmininov.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Arthur en Lucas Jussen spelen in De Vooravond Romance van Rachmininov of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier