Jinek gemist? Aboutaleb vindt vertrek Lodewijk Asscher ‘verkeerde beslissing’

Jinek gemist? Aboutaleb vindt vertrek Lodewijk Asscher ‘verkeerde beslissing’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 19 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

De PvdA heeft het net als in de vorige verkiezingen niet echt goed gedaan. De partij blijft steken op negen zetels, Ahmed Aboutaleb reageert bij Jinek.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em> gemist? Aboutaleb vindt vertrek Lodewijk Asscher ‘verkeerde beslissing’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 19 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. De PvdA heeft het net als in de vorige verkiezingen niet echt goed gedaan. De partij blijft steken op negen zetels, Ahmed Aboutaleb reageert bij Jinek. Lees verder onder de video. Lodewijk Asscher vertrok om toeslagenaffaireZo laat de burgemeester van Rotterdam weten dat hij vindt dat lijsttrekker Lodewijk Asscher niet had moeten vertrekken vanwege de toeslagenaffaire. Lilianne Ploumen volgde hem begin dit jaar op. “Ja ik vond dat de verkeerde beslissing. Lodewijk had niet weg gemogen wat mij betreft, om die reden.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Aboutaleb vindt vertrek Lodewijk Asscher ‘verkeerde beslissing’

Lodewijk Asscher vertrok om toeslagenaffaire
Zo laat de burgemeester van Rotterdam weten dat hij vindt dat lijsttrekker Lodewijk Asscher niet had moeten vertrekken vanwege de toeslagenaffaire. Lilianne Ploumen volgde hem begin dit jaar op. “Ja ik vond dat de verkeerde beslissing. Lodewijk had niet weg gemogen wat mij betreft, om die reden.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Aboutaleb vindt vertrek Lodewijk Asscher ‘verkeerde beslissing’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier