Anouk brandt Marco Borsato af: ‘Vrouwenemancipatie 50 jaar terug door interview’

Anouk brandt Marco Borsato af: ‘Vrouwenemancipatie 50 jaar terug door interview’

Bekijk hier het volledige interview met Marco Borsato bij Linda's Wintermaand.

Het is niet echt een geheim dat Anouk en Marco Borsato geen beste vrienden zijn. En in The Voice Of Holland werd dat vrijdag nog eens duidelijk met een sneer van Anouk richting het interview dat Marco gaf over zijn vreemdgaan bij Linda’s Wintermaand.

Lees verder onder de video.

<em>Anouk</em> brandt Marco Borsato af: ‘Vrouwenemancipatie 50 jaar terug door interview’ Bekijk hier het volledige interview met Marco Borsato bij Linda's Wintermaand. Het is niet echt een geheim dat Anouk en Marco Borsato geen beste vrienden zijn. En in The Voice Of Holland werd dat vrijdag nog eens duidelijk met een sneer van Anouk richting het interview dat Marco gaf over zijn vreemdgaan bij Linda’s Wintermaand. Lees verder onder de video. Anouk vindt tekst niet passen bij 'leuke meid van 25'“Het is een beetje gedateerde lyric toch?”, zei Anouk na het optreden van Nienke met Dear Future Husband. “Ik snap dat het interview van Marco Borsato afgelopen zaterdag de vrouwenemancipatie met 50 jaar heeft terug geslingerd. Maar het voelt toch een beetje cringy als een jonge leuke meid van 25 zo’n tekst eruit knalt.” Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Anouk brandt Marco Borsato af: ‘Vrouwenemancipatie 50 jaar terug door interview’

Anouk vindt tekst niet passen bij 'leuke meid van 25'
“Het is een beetje gedateerde lyric toch?”, zei Anouk na het optreden van Nienke met Dear Future Husband. “Ik snap dat het interview van Marco Borsato afgelopen zaterdag de vrouwenemancipatie met 50 jaar heeft terug geslingerd. Maar het voelt toch een beetje cringy als een jonge leuke meid van 25 zo’n tekst eruit knalt.”

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Anouk brandt Marco Borsato af: ‘Vrouwenemancipatie 50 jaar terug door interview’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV