Sterren Op Het Doek: Khadija Arib open over pijnlijk moment in politiek om achtergrond

Sterren Op Het Doek: Khadija Arib open over pijnlijk moment in politiek om achtergrond

Khadija Arib is zaterdag te gast in Sterren Op Het Doek, waarin ze wordt geportretteerd maar ook geïnterviewd. Ze vertelt open over het moment dat ze Kamervoorzitter zou worden, maar dat ze te horen kreeg dat een andere kandidaat ‘meer draagvlak’ had.

Lees verder onder de video.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Khadija Arib open over pijnlijk moment in politiek om achtergrond Khadija Arib is zaterdag te gast in Sterren Op Het Doek, waarin ze wordt geportretteerd maar ook geïnterviewd. Ze vertelt open over het moment dat ze Kamervoorzitter zou worden, maar dat ze te horen kreeg dat een andere kandidaat ‘meer draagvlak’ had. Lees verder onder de video. Arib kwam met stevig verweer“Weet je wat dat doet met mensen? Als je het gevoel hebt dat je om totaal andere dingen wordt beoordeeld waar je niks aan kan doen. Namelijk dat je een andere achtergrond hebt”, vertelt Arib, die het een van de pijnlijkste momenten uit haar politieke carrière noemt. “Ik heb gezegd: jullie kunnen allemaal mijn rug op.” Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hierboven. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Vrijgezel Freek Vonk in Sterren Op Het Doek: ‘Ik mis nu niks’ Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: bekijk reactie Freek Vonk op de schilderijen: ‘Zo de knetters!’ Bekijk deze video »

Arib kwam met stevig verweer
“Weet je wat dat doet met mensen? Als je het gevoel hebt dat je om totaal andere dingen wordt beoordeeld waar je niks aan kan doen. Namelijk dat je een andere achtergrond hebt”, vertelt Arib, die het een van de pijnlijkste momenten uit haar politieke carrière noemt. “Ik heb gezegd: jullie kunnen allemaal mijn rug op.”

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hierboven.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV