Zien: Veteranen en zorgmedewerkers verzetten zich op Museumplein tegen ME

Zien: Veteranen en zorgmedewerkers verzetten zich op Museumplein tegen ME

Duizenden mensen hebben zich vandaag weer verzameld op het Museumplein om te demonstreren tegen de coronaregels. De gemeente heeft vanwege de massale drukte een noodbevel afgekondigd en stuurt alle demonstranten weg. De politie laat weten meerder mensen aangehouden te hebben, inmiddels lopen de demonstranten door de stad van Amsterdam.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Veteranen</em> en <em>zorgmedewerkers</em> verzetten zich op Museumplein tegen ME Duizenden mensen hebben zich vandaag weer verzameld op het Museumplein om te demonstreren tegen de coronaregels. De gemeente heeft vanwege de massale drukte een noodbevel afgekondigd en stuurt alle demonstranten weg. De politie laat weten meerder mensen aangehouden te hebben, inmiddels lopen de demonstranten door de stad van Amsterdam. Tekst gaat verder onder de video. Veteranen en zorgmedewerkersTussen de duizenden demonstranten waren ook veel veteranen en zorgmedewerkers aanwezig, zij voelen zich ongehoord en besloten in grote getalen te demonstreren. De veteranen vormden samen als ‘eerste-linie’ tussen de demonstranten en de ME. De aanwezige zorgmedewerkers verlieten de demonstratie onder luid applaus van aanwezige demonstranten. Bekijk ook Zien: Museumplein Amsterdam wordt ontruimd door de ME Bekijk deze video » Zien: 200 Studenten op Museumplein protesteren tegen leenstelsel: "40.000 euro schuld!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Veteranen en zorgmedewerkers verzetten zich op Museumplein tegen ME

Veteranen en zorgmedewerkers
Tussen de duizenden demonstranten waren ook veel veteranen en zorgmedewerkers aanwezig, zij voelen zich ongehoord en besloten in grote getalen te demonstreren. De veteranen vormden samen als ‘eerste-linie’ tussen de demonstranten en de ME. De aanwezige zorgmedewerkers verlieten de demonstratie onder luid applaus van aanwezige demonstranten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV