Zien: demonstratie Museumplein leidt weer tot waterkanonnen van de ME

Zien: demonstratie Museumplein leidt weer tot waterkanonnen van de ME

Actiegroep Nederland in Verzet had opgeroepen vandaag opnieuw te demonstreren tegen burgemeester Halsema, onder de noemer 'koffie drinken voor vrijheid'. De gemeente had toestemming gegeven voor een demonstratie op het Arenapark, maar demonstranten zijn naar het Museumplein gekomen. Het Museumplein en de nabije omgeving zijn vandaag aangemerkt als veiligheidsrisicogebied.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Zien: <em>demonstratie Museumplein</em> leidt weer tot waterkanonnen van de ME Actiegroep Nederland in Verzet had opgeroepen vandaag opnieuw te demonstreren tegen burgemeester Halsema, onder de noemer 'koffie drinken voor vrijheid'. De gemeente had toestemming gegeven voor een demonstratie op het Arenapark, maar demonstranten zijn naar het Museumplein gekomen. Het Museumplein en de nabije omgeving zijn vandaag aangemerkt als veiligheidsrisicogebied. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Zien: Veteranen en zorgmedewerkers verzetten zich op Museumplein tegen ME Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: demonstratie Museumplein leidt weer tot waterkanonnen van de ME of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier