Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg in Op1 over festival: "Mensen gaan helemaal los"

Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg in Op1 over festival: "Mensen gaan helemaal los"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 21 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Gisteren (zondag 21 maart) werd er op het terrein van Lowlands een fieldlab-festival georganiseerd. Mensen kwamen bij elkaar om een ouderwets festival te vieren, waarbij ze werden opgedeeld in verschillende groepen en met verschillende regels. Directeur Eric van Eerdenburg genoot met volle teugen: "Mensen gaan helemaal los!"

<em>Lowlands</em>-directeur Eric van Eerdenburg in <em>Op1</em> over festival: &quot;Mensen gaan helemaal los&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 21 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Gisteren (zondag 21 maart) werd er op het terrein van Lowlands een fieldlab-festival georganiseerd. Mensen kwamen bij elkaar om een ouderwets festival te vieren, waarbij ze werden opgedeeld in verschillende groepen en met verschillende regels. Directeur Eric van Eerdenburg genoot met volle teugen: "Mensen gaan helemaal los!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg in Op1 over festival: "Mensen gaan helemaal los"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg in Op1 over festival: "Mensen gaan helemaal los" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV