The Streamers treden op bij Humberto met 'La vie est belle'

The Streamers treden op bij Humberto met 'La vie est belle'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 maart terugkijken bij Gids.tv.

Zaterdag (20 maart) was het speciale livestream-concert The Streamers online te zien. In navolging van een digitale editie van Vrienden van Amstel LIVE! bleek ook dit weer een groot succes. Een paar van de artiesten waren zondag te gast bij Humberto om na te genieten. Ook traden Thomas Acda, Diggy Dex en Roel van Velzen op met 'La vie est belle'.

<em>The Streamers</em> treden op bij <em>Humberto</em> met 'La vie est belle' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 maart terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag (20 maart) was het speciale livestream-concert The Streamers online te zien. In navolging van een digitale editie van Vrienden van Amstel LIVE! bleek ook dit weer een groot succes. Een paar van de artiesten waren zondag te gast bij Humberto om na te genieten. Ook traden Thomas Acda, Diggy Dex en Roel van Velzen op met 'La vie est belle'. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
The Streamers treden op bij Humberto met 'La vie est belle'

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Streamers treden op bij Humberto met 'La vie est belle' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier