Humberto: minister Ingrid van Engelshoven belooft Chef'Special vol festivalseizoen

Humberto: minister Ingrid van Engelshoven belooft Chef'Special vol festivalseizoen

Joshua Nolet, de frontman van Chef'Special, vertelde zondag bij Humberto over het fieldlab-festival waar hij mocht optreden. Op het Lowlands-terrein stond hij weer voor eens voor een dampend publiek. Daar sprak hij ook minister Ingrid van Engelshoven, die hem een bijzondere belofte deed.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: minister Ingrid van Engelshoven belooft <em>Chef'Special</em> vol festivalseizoen Joshua Nolet, de frontman van Chef'Special, vertelde zondag bij Humberto over het fieldlab-festival waar hij mocht optreden. Op het Lowlands-terrein stond hij weer voor eens voor een dampend publiek. Daar sprak hij ook minister Ingrid van Engelshoven, die hem een bijzondere belofte deed. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 maart terugkijken bij Gids.tv. Vol seizoenMinister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap zei namelijk tegen de mannen van Chef'Special dat ze een vol festivalseizoen kunnen verwachten. Die woorden werden met de nodige scepsis ontvangen door de band, want die vragen zich af hoe dit überhaupt mogelijk is, nu het coronavirus weer aan een opmars bezig is. Hoe dan ook, de muzikanten genoten van het optreden dat ze weer mochten geven. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: minister Ingrid van Engelshoven belooft Chef'Special vol festivalseizoen

Vol seizoen
Minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap zei namelijk tegen de mannen van Chef'Special dat ze een vol festivalseizoen kunnen verwachten. Die woorden werden met de nodige scepsis ontvangen door de band, want die vragen zich af hoe dit überhaupt mogelijk is, nu het coronavirus weer aan een opmars bezig is. Hoe dan ook, de muzikanten genoten van het optreden dat ze weer mochten geven.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto: minister Ingrid van Engelshoven belooft Chef'Special vol festivalseizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier