Ferry 14 mei bij Netflix: bekijk eerste beelden Huub Stapel en Monic Hendrickx

Ferry 14 mei bij Netflix: bekijk eerste beelden Huub Stapel en Monic Hendrickx

Nog een kleine twee maanden geduld, en dan kun je eindelijk bij Netflix kijken naar de film van het geliefde Undercover-personage Ferry. Vandaag zijn de releasedatum en de namen van twee acteurs die de cast versterken bekendgemaakt.

Lees verder onder de video.

<em>Ferry</em> 14 mei bij Netflix: bekijk eerste beelden Huub Stapel en Monic Hendrickx Nog een kleine twee maanden geduld, en dan kun je eindelijk bij Netflix kijken naar de film van het geliefde Undercover-personage Ferry. Vandaag zijn de releasedatum en de namen van twee acteurs die de cast versterken bekendgemaakt. Lees verder onder de video. Eerste beelden van Huub Stapel en Monic Hendrickx in Ferry14 mei is de grote dag dat de film met Frank Lammers in de hoofdrol bij de streamingdienst verschijnt. En vandaag zijn ook twee nieuwe acteurs bekendgemaakt die een rol spelen in deze misdaadfilm over het vroegere leven van Ferry, namelijk Huub Stapel en Monic Hendrickx. Bekijk in de video hierboven de eerste beelden van Ferry met Huub Stapel en Monic Hendrickx. De film Ferry is vanaf 14 mei te zien bij Netflix. Frank Lammers over film Ferry: "Jullie hebben er massaal om gezeurd!" Bekijk deze video » Kijken: Eerste bijzondere trailer van Ferry, prequel Undercover binnenkort op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Ferry 14 mei bij Netflix: bekijk eerste beelden Huub Stapel en Monic Hendrickx

Eerste beelden van Huub Stapel en Monic Hendrickx in Ferry
14 mei is de grote dag dat de film met Frank Lammers in de hoofdrol bij de streamingdienst verschijnt. En vandaag zijn ook twee nieuwe acteurs bekendgemaakt die een rol spelen in deze misdaadfilm over het vroegere leven van Ferry, namelijk Huub Stapel en Monic Hendrickx.

Bekijk in de video hierboven de eerste beelden van Ferry met Huub Stapel en Monic Hendrickx. De film Ferry is vanaf 14 mei te zien bij Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ferry 14 mei bij Netflix: bekijk eerste beelden Huub Stapel en Monic Hendrickx of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier