Khadija Arib in Sterren Op Het Doek: ‘Kom op Eus, niet zo gemeen doen’

Khadija Arib in Sterren Op Het Doek: ‘Kom op Eus, niet zo gemeen doen’

In Sterren Op Het Doek is Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib te gast, ze is door drie kunstenaars geportretteerd. Presentator Eus probeert de spanning op te bouwen met het onthullen van de schilderijen, maar dat mag volgens Arib allemaal wel wat sneller. “Kom op Eus, niet zo gemeen doen.”

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Khadija Arib in <em>Sterren Op Het Doek</em>: ‘Kom op Eus, niet zo gemeen doen’ In Sterren Op Het Doek is Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib te gast, ze is door drie kunstenaars geportretteerd. Presentator Eus probeert de spanning op te bouwen met het onthullen van de schilderijen, maar dat mag volgens Arib allemaal wel wat sneller. “Kom op Eus, niet zo gemeen doen.” Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: bekijk reactie Freek Vonk op de schilderijen: ‘Zo de knetters!’ Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Khadija Arib open over pijnlijk moment in politiek om achtergrond Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV