Luister naar Ridouan Taghi bij Marengo-proces: 'Ik heb niks te melden'

Luister naar Ridouan Taghi bij Marengo-proces: 'Ik heb niks te melden'

Ridouan Taghi was vandaag aanwezig in de rechtszaal bij de inhoudelijk behandeling van het grote Marengo-proces tegen de mocro-maffia. De Telegraaf publiceert nu een geluidsfragment, waarin een hele lijst wordt opgenoemd met zaken waar de topcrimineel van wordt verdacht. Dan klinkt de reactie van Taghi, die voor het eerst sprak: "Vooralsnog heb ik niks te melden."

Beluister het fragment van Ridouan Taghi bij het Marengo-proces in de Telegraaf-video hieronder.

Luister naar <em>Ridouan Taghi</em> bij Marengo-proces: 'Ik heb niks te melden' Ridouan Taghi was vandaag aanwezig in de rechtszaal bij de inhoudelijk behandeling van het grote Marengo-proces tegen de mocro-maffia. De Telegraaf publiceert nu een geluidsfragment, waarin een hele lijst wordt opgenoemd met zaken waar de topcrimineel van wordt verdacht. Dan klinkt de reactie van Taghi, die voor het eerst sprak: "Vooralsnog heb ik niks te melden." Beluister het fragment van Ridouan Taghi bij het Marengo-proces in de Telegraaf-video hieronder. Video: Marengo-proces begonnen, wat kunnen we verwachten? Bekijk deze video » Crime Desk: John van den Heuvel verslaat Marengo-proces met Ridouan Taghi Bekijk deze video »
Misdaad :
Luister naar Ridouan Taghi bij Marengo-proces: 'Ik heb niks te melden'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Luister naar Ridouan Taghi bij Marengo-proces: 'Ik heb niks te melden' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier