RTL Nieuws: wie is Ridouan Taghi en waarvan wordt hij verdacht?

RTL Nieuws: wie is Ridouan Taghi en waarvan wordt hij verdacht?

Vandaag is de inhoudelijke behandeling begonnen van het Marengo-proces. Hierin staat topcrimineel Ridouan Taghi terecht, die maandag voor het eerste in de rechtszaal verscheen. Het OM verdenkt de vermeende leider van de Mocro Maffia van meerdere zware geweldsmisdrijven. RTL Nieuws legt in onderstaande video uit wie Ridouan Taghi precies is en waarvan hij wordt verdacht.

Je kunt alle afleveringen van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Nieuws</em>: wie is Ridouan Taghi en waarvan wordt hij verdacht? Vandaag is de inhoudelijke behandeling begonnen van het Marengo-proces. Hierin staat topcrimineel Ridouan Taghi terecht, die maandag voor het eerste in de rechtszaal verscheen. Het OM verdenkt de vermeende leider van de Mocro Maffia van meerdere zware geweldsmisdrijven. RTL Nieuws legt in onderstaande video uit wie Ridouan Taghi precies is en waarvan hij wordt verdacht. Je kunt alle afleveringen van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Crime Desk: John van den Heuvel verslaat Marengo-proces met Ridouan Taghi Bekijk deze video » Luister naar Ridouan Taghi bij Marengo-proces: 'Ik heb niks te melden' Bekijk deze video »
TV :
RTL Nieuws: wie is Ridouan Taghi en waarvan wordt hij verdacht?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Nieuws: wie is Ridouan Taghi en waarvan wordt hij verdacht? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier