Journey 2: The Mysterious Island maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Journey 2: The Mysterious Island maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Kijk hier waar je Journey 2: The Mysterious Island kunt streamen.

Vanavond kun je bij Net5 kijken naar de film Journey 2: The Mysterious Island. Onder anderen Josh Hutcherson en Dwayne Johnson spelen een rol in deze spannende avonturenfilm. Het verhaal draait om Sean, die op zoek is naar een eiland dat niet zou bestaan. Samen met onder anderen zijn stiefvader gaat hij op pad om zijn verdwenen opa te zoeken. Ze komen terecht op een geheimzinnig en mysterieus eiland, dat later blijkt weg te zinken…

De film Journey 2: The Mysterious Island is maandag 22 maart om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Journey 2: The Mysterious Island bekijken.

<em>Journey 2: The Mysterious Island</em> maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer Kijk hier waar je Journey 2: The Mysterious Island kunt streamen. Vanavond kun je bij Net5 kijken naar de film Journey 2: The Mysterious Island. Onder anderen Josh Hutcherson en Dwayne Johnson spelen een rol in deze spannende avonturenfilm. Het verhaal draait om Sean, die op zoek is naar een eiland dat niet zou bestaan. Samen met onder anderen zijn stiefvader gaat hij op pad om zijn verdwenen opa te zoeken. Ze komen terecht op een geheimzinnig en mysterieus eiland, dat later blijkt weg te zinken… De film Journey 2: The Mysterious Island is maandag 22 maart om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Journey 2: The Mysterious Island bekijken. Bekijk trailer Love and Monsters (vanaf 14 april te zien op Netflix) Bekijk deze video » Trailer: Snelle, zonder jas naar buiten (Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Journey 2: The Mysterious Island maandag te zien bij Net5: bekijk de trailerActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV