Ik Geloof In Mij: Dave woest bij repetities en dreigt Ziggo Dome te verlaten

Ik Geloof In Mij: Dave woest bij repetities en dreigt Ziggo Dome te verlaten

Dave is aan het repeteren in de Ziggo Dome, waar tijdens een grote show ook allerlei andere zangers op het podium staan, zo is te zien in Ik Geloof In Mij. Maar het verloopt niet allemaal volgens het plan van Dave en hij dreigt woest om het stadion uit te stormen.

Lees verder onder de video.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: Dave woest bij repetities en dreigt Ziggo Dome te verlaten Dave is aan het repeteren in de Ziggo Dome, waar tijdens een grote show ook allerlei andere zangers op het podium staan, zo is te zien in Ik Geloof In Mij. Maar het verloopt niet allemaal volgens het plan van Dave en hij dreigt woest om het stadion uit te stormen. Lees verder onder de video. Dave mag nog maar drie liedjes zingen“Ik heb mijn nummer gerepeteerd, ik heb een band gemaakt en nu kan iemand anders het duet niet aan en dan moet ik mijn nummer gaan skippen, waarom?”, aldus een boze Dave, die de gang van zaken ‘prutserig’ noemt. “Nou mag ik drie liedjes zingen terwijl anderen er vijf of zes zingen.” Bekijk de beelden van Ik Geloof In Mij in de video hierboven. Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René le Blanc in Ik Geloof In Mij: ‘Alles wat ik aanraak verandert in goud’ Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij: Gio Swikker komt niet lekker uit de verf tijdens Ziggo Dome-repetities Bekijk deze video »

Dave mag nog maar drie liedjes zingen
“Ik heb mijn nummer gerepeteerd, ik heb een band gemaakt en nu kan iemand anders het duet niet aan en dan moet ik mijn nummer gaan skippen, waarom?”, aldus een boze Dave, die de gang van zaken ‘prutserig’ noemt. “Nou mag ik drie liedjes zingen terwijl anderen er vijf of zes zingen.”

Bekijk de beelden van Ik Geloof In Mij in de video hierboven.

Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: Dave woest bij repetities en dreigt Ziggo Dome te verlaten of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier