Zien: Nick Schilder & Maan zingen 'Vivo Per Lei' tijdens The Streamers concert

Zien: Nick Schilder & Maan zingen 'Vivo Per Lei' tijdens The Streamers concert

Tijdens het debuutoptreden van The Streamers, de grootste band in de Nederlandse geschiedenis, in Carré vonden er bijzondere samenwerkingen plaats. Afgelopen zaterdag 20 maart trad deze band op middels een livestream.

Zien: <em>Nick Schilder</em> &amp; Maan zingen 'Vivo Per Lei' tijdens The Streamers concert Tijdens het debuutoptreden van The Streamers, de grootste band in de Nederlandse geschiedenis, in Carré vonden er bijzondere samenwerkingen plaats. Afgelopen zaterdag 20 maart trad deze band op middels een livestream. KippenvelmomentNick Schilder en Maan zongen samen het prachtige nummer Vivo Per Lei van Andrea Bocelli. Ze vertelde in een reactie dat ze dit een leuke uitdaging vond, aangezien het een moeilijk liedje is. Bekijk ook Zien: Maan over The Streamers: "We zijn net klaar. Het was fantastisch" Bekijk deze video » Humberto: The Streamers blikken terug op Carre-concert Bekijk deze video »
TV :
Zien: Nick Schilder & Maan zingen 'Vivo Per Lei' tijdens The Streamers concert

Kippenvelmoment
Nick Schilder en Maan zongen samen het prachtige nummer Vivo Per Lei van Andrea Bocelli. Ze vertelde in een reactie dat ze dit een leuke uitdaging vond, aangezien het een moeilijk liedje is.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nick Schilder & Maan zingen 'Vivo Per Lei' tijdens The Streamers concert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier